Privaatsuspoliitika

Privaatsus-
poliitika

Metsastuudio.eu kodulehekülje omanik on Sinine ring OÜ. Privaatsuspoliitika üldpõhimõte on, et kogume ja töötleme andmeid “Nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik turvalise kasutuskogemuse loomiseks”

Privaatsuspoliitika kontekstis tähendab see seda, et kogume, töötleme ja säilitame ainult neid andmeid, mida on otseselt vaja kas õppetöö korraldamiseks või seadusest tulenevate kohustuste (näiteks andmete edastamine Eesti Hariduse Infosüsteemile ja Maksu- ja tolliametile) täitmiseks kooskõlas käesoleva privaatsuspoliitika ning asjakohaste õigusaktidega.

Samuti soovime tagada, et meie veebikodu oleks kasutajasõbralik ning sealne info alati värske ja kättesaadav. Veebilehe sirvimise statistikaks kogutud andmeid kasutame anonüümsel kujul ning ei vii neid kokku ühegi konkreetse füüsilise isikuga. Kasutame selleks automatiseeritud tööriista Google Analytics. Te võite igal ajal keelata oma andmete kogumise Google Analyticsi poolt, nagu on kirjeldatud siin.

Samuti kohaldame muid asjakohaseid tehnoloogilisi ja organisatsioonilisi meetmeid, et tagada meile usaldatud isikuandmete kättesaadavus, õigsus, terviklus ja konfidentsiaalsus. Selleks, et andmed oleksid igal ajahetkel tõesed, palume meid alati informeerida muudatustest (uus e-posti aadress, muutunud telefoninumber vmt) 5 tööpäeva jooksul. Kui konkreetsete andmete kogumise eesmärk on täidetud, kustutame andmed. Kahjuks meie IT-suutlikkus täna ei võimalda andmeid andmesubjekti palvel masinloetaval kujul ülekanda.

NB! Selle veebisaidi artiklites võib olla lisatud sisu muudest allikatest (näiteks videod). Need käituvad samamoodi nagu nende algse päritolulehe külastamisel. Mis tähendab, et viidatud veebileht võib koguda sinu kohta infot, kasutada küpsiseid, lisada kolmanda osapoole jälgimismehhanisme ja neid sinu tegevuse jälgimiseks kasutada, kui oled sinna kasutajakonto loonud ja sisse loginud.

Kehtestatud juhatuse otsusega 25.02.2022